skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Na Ravnah letos 300 novih šoferjev

Uspešno in varno delo naše avto-moto šole.
 
V letu 1962 se je na Ravnah po navodilih Avto-moto zveze in državnega sekretariata za notranje zadeve pri Avto-moto društvu Ravne ustanovila redna »avto  šola« z namenom usposobiti bodoče voznike amaterje motornih vozil tako, kot zahteva čas naglega in stalno naraščajočega prometa, prometnih sredstev in komunikacij na eni strani ter zagotoviti varnost vseh udeležencev v javnem cestnem prometu na drugi strani, posebno v socialistični Jugoslaviji, kjer je človek – človek.
Pri realizaciji te naloge se avto šola Ravne poslužuje predpisanega  programa DSNZ, ki obsega teoretičen in praktičen del  šolanja in je obvezen za vse kandidate.
Predavanje obsega cestno prometne predpise, opis motornih vozil, tehniko vožnje in prvo pomoč. Predavanja potekajo v sodobno opremljeni učilnici na Čečovju (na  razpolago je magnetna plošča s križišči, diaprojektor s preko 100 barvnimi diapozitivi križiščnih situacij, prometni znaki, razne sheme, motorevije,  prospekti, modeli dvo- in  štiritaktnega motorja z lastnim pogonom, zbirka raznih delov itd.).
Avto šola organizira predavanja v popoldanskem času za oddaljene in v večernih urah za bližnje ter s tem omogoča udeležbo čim večjemu številu tečajnikov.
Preberi več

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Organizacija

Partner


Izbira pokrajine


2008 - 2022 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.