skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Idejni projekt garažne hiše AMD Ravne

Predstavljen idejni projekt  garažne hiše AMD na Čečovju. Projekt je predstavil izdelovalec projekta arhitekt Uroš Rajter. Predsednik je  pojasnil, da je v nadaljevanju predvidena predstavitev projekta v četrtni skupnosti Čečovje in Trg, namen predstavitve pa je ugotoviti interes organov četrtnih skupnosti in občanov za gradnjo takega objekta in v posledici delnega nakupa garaž oziroma parkirnih mest.
Avto-moto društvo Ravne na Koroškem namerava na lokaciji obstoječih garaž na Čečovju zgraditi garažno hišo. V zgradbi bi  bilo 193 parkirnih mest oziroma garaž, na strehi objekta pa  80 parkirnih mest.
Menimo, da bi tako število parkirnih mest delno reševalo potrebe krajanov Čečovja pa tudi potrebe obiskovalcev občasnih prireditev v dvorani Osnovne šole Prežihovega Voranca in v Športnem parku.
Predlagamo sodelovanje Občine Ravne na Koroškem pri realizaciji projekta z odkupom oziroma sofinanciranjem parkirnih mest, saj so obstoječe garaže dotrajane, stare več kot petdeset let, in je nujno, da  svojim članom in krajanom ponudimo ustreznejše, sodobnejše in večje garaže.
 
Staš Potočnik, predsednik
 
Vir: Iz zapisnika UO in NO, 2012.

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Organizacija

Partner


Izbira pokrajine


2008 - 2022 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.