skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Končno tudi garaže

Hitri tempo izgradnje stanovanjskih objektov na Čečovju ter istočasna postopna izboljšava življenjske ravni prebivalstva naše občine sta povzročila pojav novega problema – pomanjkanje garaž. Pojavlja se iz dneva v dan vedno večje število novih ali pa tudi  rabljenih avtomobilov. Kolikor je na eni strani velika radost ob nabavi novega vozila, se marsikateremu lastniku pojavlja na drugi strani problem, kam spraviti vozilo in ga zaščititi pred vremenskimi neprilikami, vlago in mrazom. 

Mnoge drvarnice, šupe in do nedavna zapuščeni prostori služijo sedaj koristno kot prvo zatočišče avtomobilov. Vprašanje je seveda, če so taki prostori varni za motorna vozila pred raznimi okvarami, predvsem pa pred požarom. Z nabavo avtomobila je marsikateri lastnik potrošil tudi zadnja denarna sredstva, tako da je gradnja garaže ostala za sedaj le še želja, ki bi jo lahko šele čas rešil. 
Zavedajoč se potreb po sodobnih garažah ter da bi istočasno nudilo svojim članom razne možnosti društvenega izživljanja,je Avtomoto društvo Ravne na Koroškem v sodelovan ju z železarno pričelo z gradnjo garaž za osebne avtomobile. Lokacija garaž je določena na jugu naselja  Čečovje, na prostoru sedanjega rokometnega igrišča. Tu je predvidenih šest pritličnih stavb, v katerih bo v vsaki prostora za trideset osebnih avtomobilov, ali skupno 180 garaž. V zadnji stavbi je predvidena tudi  pralnica in mala servisna delavnica za motorna vozila. Prva od  navedenih stavb je že v gradnji in bo predvidoma gotova konec novembra tega leta.
Preberi več

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Organizacija

Partner


Izbira pokrajine


2008 - 2022 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.