skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Pogoji uporabe

Portal Kamra si bo prizadeval, da bodo na njem objavljeni čim bolj točni in resnični podatki, vendar pa za objavljene dokumente in podatke ne jamči in ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.

Zunanje povezave

Nekatere internetne strani Kamre omogočajo povezave na druge internetne strani. Kamra ni odgovorna za dosegljivost ali vsebino zunanjih internetnih strani, prav tako ne jamči za produkte, storitve, informacije, ki so opisane ali jih ponujajo navedene internetne strani.

Varstvo osebnih podatkov

Kamra spoštuje zasebnost uporabnikov in bo zbirala samo tiste podatke, ki jih uporabniki dostavijo prostovoljno. Ti podatki se bodo uporabljali samo za izboljšanje kvalitete portala in ne bodo posredovani tretji strani brez privoljenja uporabnikov.

Avtorske pravice

Kamra vsebuje tudi gradiva, ki so zaščitena po avtorskem pravu. Od uporabnikov, ki reproducirajo ali redistribuirajo ta gradiva, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščitena gradiva pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobronamerno, kot dovoljujejo predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne in raziskovalne namene. Pri uporabi vsebin Kamre zunaj portala (v ali na drugih medijih), je potrebni navesti Kamro kot vir.

Lastništvo in avtorstvo portala in vsebin

Partnerji Kamre imajo avtorsko pravico do aplikacije portala Kamra, obenem pa si ne lastijo avtorskih pravic do katerega koli posameznega zapisa v bazi podatkov, ki ga je izdelala posamezna sodelujoča institucija. Avtorstvo zapisov je trajno evidentirano v podatkovni bazi Kamra.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.