skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Avto šola AMD Ravne

Nenehna skrb društva je bila poleg izgradnje modernega avtoservisa usmerjena tudi na vzgojo šoferjev amaterjev.
Vzporedno z izgradnjo servisne delavnice so bili dograjeni tudi prostori učilnice lin kabineta za slušatelje tečajev za šoferje amaterje. Učilnica je dokaj moderno opremljena z vsemi pripomočki za čim boljšo razlago na tečajih. Potrebno je opremiti le še kabinet z motorjem v prerezu za nazorno prikazovanje delovanja motorja pri predavanju motoroznanstva.
O kvaliteti predavanj pove dovolj samo številka prek 270 kandidatov povprečno v zadnjih letih, ki so dobili osnovno potrebno znanje v teoriji in praktičnih vajah za šoferje.
Zaradi sprostitve poučevanja je v preteklem letu število kandidatov za šoferje znatno upadlo. Vendar se je pokazalo, da se samostojno poučevanje ne izplača, saj kandidat ne dobi potrebnega znanja za bodočega šoferja na naših cestah.
 
Vsekakor je razumljivo, da je privatno poučevanje cenejše, vendar je večinoma nestrokovno. Najboljši pokazatelj tega pa je število vpisanih tečajnikov v I. redni šoferski tečaj pri avto šoli AMD Ravne v tem letu meseca marca, saj se jih je vpisalo več kot 60.
Preberi več

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Organizacija

Partner


Izbira pokrajine


2008 - 2022 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.