skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Življenje in delo društva skozi desetletja v dokumentarnih in časopisnih člankih

Podatke o delovanju društva smo črpali iz ohranjene, morebiti nepopolne dokumentacije AMD Ravne, časopisnih člankov (besedila so citirana) in ustnih virov. Zato se zavedamo, da smo lahko prezrli dogodke, žal tudi ljudi, ki so jih pomagali soustvarjati. Prizadetim se opravičujemo in jih hkrati prosimo, da nam posredujejo manjkajoča dejstva. To velja tudi za fotografije, na katerih nismo mogli imenovati vseh posameznikov.
 
Iskreno se zahvaljujemo vsem članom društva, ki so s svojimi spomini, pričevanji, zapisi in fotografijami obogatili vsebino.
Iskrena hvala tudi Koroški osrednji knjižnici dr. Franca Sušnika na Ravnah na Koroškem, predvsem Vlasti Zaberčnik in Simoni Šuler Pandev, za pomoč in pri iskanju starih zapisov ter časopisnega gradiva.
Prav tako se zahvaljujemo tudi Ivi Potočnik za pregled gradiva. Izbrana dokumentacija je citirana, zapisana ležeče, tako smo ohranili jezikovne, slogovne in pravopisne značilnosti časa nastanka. Hvala Igorju Senekoviču, ki je z obilico truda in potrpežljivosti vdihnil slikovito obliko zborniku sedmih deseletij življenja in dela našega Avto-moto društva Ravne na Koroškem, ki smo ga izdali ob častitljivem jubileju. 
 
Uredniški odbor

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Organizacija

Partner


Izbira pokrajine


2008 - 2022 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.