Odbojkarski kamp Tineta Urnauta leta 2017 na Ravnah

Poletni odbojkarski kamp za mlade pod vodstvom Tineta Urnauta in ekipe izkušenih trenerjev se je odvijal med 2. in 8. julijem 2017 v Športnem centru Ravne. Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, s svojo ekipo in Zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem je v juliju organiziral poletni odbojkarski kamp za mlade. Lansko leto se je odvil v Kranjski gori, letos pa se je v kraju, ker je Tine pričel svojo športno pot.

»Odbojkarski kamp bo letos potekal na Ravnah na Koroškem, kjer sem odraščal, saj je to kraj, ki ima vrhunske pogoje za odbojko in ostale športne dejavnosti,« je dejal Tine Urnaut. Aleš Logar, direktor ZKŠTM, kot soorganizator pa je dodal: »Veseli in ponosni smo, da lahko v našem športnem centru gostimo odličen poletni odbojkarski kamp za mlade. Ravne s pestro športno infrastrukturo omogočajo razvoj odličnih športnikov in nemalo jih je, ki so svojo športno pot začeli ravno pri nas. Med njimi tudi Tine.« Odbojkarski kamp se je odvijal med 2. in 8. julijem 2017 v Športnem centru Ravne. Svoje odbojkarsko znanje je nadgrajevalo okoli 50 osnovnošolcev in osnovnošolk oziroma srednješolcev in srednješolk iz drugih krajev Slovenije in tujine ter 30 mladih s Koroške. Pod vodstvom Tineta in njegove ekipe izkušenih odbojkarskih trenerjev so dnevno opravili dva treninga v dvorani, kamp pa so organizatorji popestrili z drugimi športnimi aktivnostmi – odbojko na mivki, odbojko v vodi, z drugimi aktivnostmi v bazenu in naravi, pa tudi z družabnimi igrami in s srečanji s Tinetovimi soigralci, športnimi prijatelji in prijateljicami.