Zagotavljanje finančnih sredstev kluba

V času do leta 1990, ko je glavni pokrovitelj kluba postala Pivovarna Laško, se je s pridobivanjem finančnih sredstev ukvarjalo vodstvo kluba, v obdobju 1984-1990 pa so se v to aktivnost vključevali celo vsi člani Izvršnega odbora. Poleg takratnega glavnega pokrovitelja Aero Celje je glavni delež sredstev (preko ZTKO oziroma TKS) prispevala Občina Celje, tako da je bil ves ostali zbrani denar le v manjših zneskih. Od leta 1990, ko so postajali športni cilji kluba vedno višji, je glavno vlogo pri financiranju kluba prevzela Pivovarna Laško – ne le s svojim vložkom, ampak tudi s trženjem svoje in klubske blagovne znamke pri dobaviteljih, kupcih, partnerjih, …… Od leta 1993 do 2008 (15 let) je naloge trženja za klub zelo uspešno opravljal tudi Rado Pantelič in njegova družba Biro A oziroma Birosport, vmes in kasneje nekaj časa pa tudi Marketing NT&RC.

Za financiranje kluba s strani Pivovarne Laško je v letih 1990-2005 skrbel predvsem njen direktor in predsednik kluba Tone Turnšek, kasneje pa ostali predsedniki iz vodstva Pivovarne Laško – Boško Šrot, Dušan Zorko in Bojan Cizej. Za nadzor nad porabo denarja je skrbel Marko Jugovič, eden vodilnih delavcev pivovarne in član najožjega vodstva kluba.