Zanimivi Izolani: Ervin Kocjančič

S sinočnjim srečanjem Študijskega krožka »Kako živim ta trenutek« se je v Mestni knjižnici Izola sklenil 20. vseslovenski Teden vseživljenjskega učenja (TVU). Med prireditvami, ki jih v letošnjem festivalskem dogajanju TVU priredila Mestna knjižnica Izola, je bil 28. maja na programu tudi večerni klepet z »Zanimivimi Izolani«. Gre za prireditev, katere poglaviten namen je predstaviti in spoznati zanimive, prizadevne in ustvarjalne Izolane, od katerih se lahko veliko naučimo, ko podrobneje spoznavamo njihov poklic, način življenja, razmišljanja, ustvarjalnost. Nič drugače ni bilo na 78. večernem klepetu, katerega gost je bil prof. Ervin Kocjančič, dr. med., predstojnik urološkega oddelka Univerzitetne klinike v Chicagu v ZDA.