Tipkopisi, zapisi Stanka Kotnika o bralni znački

LISTEK 1: BRALNE ZNAČKE: OBISKI PODELITEV
Seznam podelitev bralnih značk, na katerih je gostoval Stanko Kotnik, vključno z navedbo letnice in kraja.

LISTEK 2: DOBIL ČASTNE ZNAČKE
Seznam častnih značk, ki jih je prejel Stanko Kotnik (njegova evidenca).

LISTEK 4: (GORNJA RADGONA)
Zapis gosta Stanka Kotnika s podelitve bralne značke v Gornji Radgoni, 2. 4. 1980. Gre za osebni zapis, navedel je tudi, kje so imeli večerjo, kdo je prisostvoval na večerji in podelitvi. Poleg Stanka Kotnika je bilo na podelitvi tudi nekaj znanih imen slovenske književnosti (Ingolič, Jurca, Mal, Golar, Kotnik). Zanimivo je, da so v Gornji Radgoni sicer menili, da imajo 10-letnico bralne značke, vendar, kot je zapisal Stanko Kotnik, je šlo za 11-letnico.

LISTEK 5
Hrbtna stran listka iz Gornje Radgone, nanj je Stanko Kotnik napisal, kateri so bili slavisti na šoli ter opombe s srečanja.

LISTEK 6 + LISTEK 7
Iz seznama, ki ga je pripravil Stanko Kotnik, izvemo, v katerih letih se je podeljevalo katere bralne značke ter koliko občin je sodelovalo.

ZEMLJEVID SLOVENIJE
Zemljevid Slovenije, na katerem si je Stanko Kotnik označil, v katerih krajih so že brali za bralno značko. Vidimo, da je zemljevid skoraj poln. Poleg krajev, ki so že označeni, je dodal pikice, ki označujejo kraje, kjer so prav tako brali za bralno značko. Brez datuma.

PLEMENITA ZNAČKA
Gre za prvo objavljeno besedilo o bralni znački, ki ga je pripravil Stanko Kotnik.