skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Okusi severa in juga

Dunajska kuhinja je predstavljala železni repertoar celjskih hotelov in boljših gostiln. Tipičen dunajski obrok so navadno sestavljali juha, prikuha, glavna jed in sladica. Izbor juh je bil velik; od čiste goveje juhe brez zakuhe, do juh na različnih osnovah in z različnimi dodatki. Glavne jedi so praviloma vsebovale različne vrste mesa – od obložene govedine po dunajskem vzoru, do številnih vrst zrezkov, bržol, kotletov, pečenke, ocvrtih ali polnjenih piščancev in drobovine, pripravljene na različne načine. Hotel Union je že pred drugo svetovno vojno na svojem jedilnem listu ločeval pripravljene jedi od tistih po naročilu, kar ostali v mestu še niso prakticirali.

Preberi več

Fotogalerija

Informacije o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2025 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.