The Divers

Tudi pri njihovih začetkih sredi 60-ih let je bil prisoten Nenad Antonič, ki jim je dal angleško množinsko ime, kakršna so bila takrat v modi. Njihova glasba je bila nekaj čisto novega za to okolje, bili so »težki frajerji«. Igrali so priredbe The Rolling stones, The Beatles, The Hollies itd. Tako kot drugi so tudi oni imeli težave z glasbeno opremo. Bobne so dobili od druge skupine, kot kitarski ojačevalec so v sili uporabil tudi radio aparat. Igrali so samo v Tržiču. Njihov nesojeni klaviaturist je bil zgoraj omenjeni Tone Remškar, vendar trinajstletniku takrat mama tega ni dovolila. Vse skupaj se je končalo v drugi polovici šestdesetih let. Zaradi služenja vojaškega roka je prišlo do triletnega premora, kar je bilo preveč, da bi še nadaljevali. Miro Lapanja razmišlja, če ta odmor morda ni bil slučajen in je njihova glasba za tiste čase preveč »dišala« po zahodu.