skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Slovenska kuhinja skozi čas

Zbirka pripoveduje o ključnih značilnostih slovenske kulinarike, ki marsikaj črpa iz evropskega gastronomskega izročila. Avtorica projekta Kristina Košič Humar je raziskala in prebirala starejše in novejše kuharske knjige, ki so nastale na Slovenskem v zadnjih dvesto letih. V zbirki je opisano tudi, kako in kje so nekdaj pripravljali hrano in pijačo, kako so jo postregli.

Preberi več

Fotogalerija

Informacije o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2025 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.