Dela

Obe deli, ki sta danes v razvidu (Vöre krsztsánszke krátki návuk in Nouvi zakon), sta bili natisnjeni v mestu Halle v Nemčiji. Pri tem je uporabil prekmursko (madžarsko) grafiko, ki jo je v prekmursko knjigo uvedel začetnik prekmurskega slovstva, Franc Temlin.
Poleg teh dveh del, pri čemer predstavlja prevod Nove zaveze njegovo življenjsko delo, je napisal tudi pesmarico, a izdaje ni dočakal. Njegov rokopis v vezani obliki je v Šopronu z naslovom Nouvi Gráduvál za tisk leta 1789 pripravil Mihael Bakoš.

Neohranjena pa so nekatera dela, kakor mali katekizem (1752 ?), abecednik in čitanka (1753 ?), v madžarskem jeziku pa madžarska aritmetika in Colloquia, tj. razgovori o sedmih veroizpovedih. Prevajal ali celo prevedel naj bi tudi staro zavezo Svetega pisma, kar pa naj bi po ugotovitvah proučevalcev zgorelo v požaru.