Moja generacija na 30-letnici gimnazije v Postojni

1975. smo v Postojni z nizom prireditev proslavljali 30-letnico gimnazije. Med vsemi je najbolj ogrelo in odmevalo Srečanje vseh generacij maturantov, ki se je veselo odvijalo v vseh prostorih Jamskega dvorca in še v velikem šotoru na parkiriščih pred Postojnsko jamo. – Ob tisti priložnosti se je zbral tudi znaten del moje generacija, ki je on maturi leta 1956, štela 46 fantov in deklet. Na sliki, posneti na stopnišču Jamskega dvorca, smo (začenši levo spodaj): Irena Maver, Aleksandra Komar, Miljana Bizjak, Vlada Žnidaršič, Marijam Malec, Ladislav Placer, Silvo Fatur, Lea Posega, Emil Požar, Viktor Jenček, Ivan Mulec, Ana Povh, Viktor Krmavner, Miloš Jordan, Ivan Kobal, Saša Rebec, Tatjana Obersnel,   Ciril Čehovim In Tone Korošec. (sf)