Celjski nogometni veterani v Trbovljah, 1983

Legendarni igralec in nogometni trener Radko Dobrajc je v letu 1983 organiziral ter finančno podprl tekmo celjskih veteranov z veterani Rudarja. Trboveljski knapi so bili za Celjane vedno trd nasprotnik, a so se njuna srečanja končala zmeraj v športnem duhu ali t. i. »fair playu«. Za veterane Celja so nastopili igralci vseh treh celjskih klubov: Kladivarja, Železničarja in Olimpa. Radku Dobrajcu je uspelo zbrati igralce več generacij in to od zadnje predvojne in prve povojne dalje. Na fotografiji z leve:- čepijo: Vili Belcer, Karl Založnik-Puba ...

Na fotografiji z leve:
- čepijo: Vili Belcer, Karl Založnik-Puba, Dani Cafuta-Caf, Andrej Vogelsang-Fogi, Ivan Hribernik-Hanza, Rihard Rataj-Rihi, Karl Vrunč, Tine Štancer, Oto Kujan in Milan Zajc;
- v srednji vrsti: Vili Čater mlajši, Cveto Mahkovec in Vili Čater starejši;
- stojijo: Jože Brežnik, Marjan Leban, Ferenc Bencik-Feri, Drago Zajc, Lojze Marinček-Slavko, Rudi Škedelj, Rado Plauštajner, Jože Paulič-Puba, Franc Klajnšek, Radko Dobrajc, Jože Čoh-Pepo, Ernest Letner in Brane Stamejčič (rojen Ljubljančan in brat znane Kladivarjeve atletinje Drage Stamejčič).

Prispeval: Rudi Škedelj.

Trbovlje