skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Mariborska knjižnica

Mariborska knjižnica je splošna, javna knjižnica, ki jo sestavlja 19 knjižničnih enot in Potujoča knjižnica z bibliobusom. Knjižnice in bibliobus s svojimi postajališči pokrivajo široko razvejano območje osemnajstih občin (Maribor, Duplek, Hoče, Kungota, Lovrenc na Pohorju, Miklavž na Dravskem polju, Pesnica, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Starše, Šentilj in na širšem območju še Benedikt, Cerkvenjak, Oplotnica, Slovenska Bistrica, Makole in Sv. Ana). Bibliobus štirinajstdnevno obiskuje kraje, kjer v neposredni bližini ni stacionarnih knjižnic.

Preberi več

Član katerekoli enote knjižnice lahko postane vsak občan, ne glede na starost, ob vpisu dobi izkaznico, s katero lahko koristi storitve v vseh enotah knjižnice in na bibliobusu. Ob vpisu mora poravnati stroške za izkaznico po veljavnem ceniku (do 15. leta brezplačno), letno članarino, izposoja knjižničnega gradiva in druge storitve pa so brezplačne.

Mariborska knjižnica s svojimi enotami ustvarja informacijska središča posameznih okolij, kjer so obiskovalcem vseh starosti ob knjigah na voljo še številne druge storitve.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Kategorije

Zavod

Telefon

02/235 21 00

Elektronski naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletni naslov

http://www.mb.sik.si

Kontaktne osebe

Dragica Turjak

Datum objave

04.10.2007 13:13

Zadnja sprememba

25.07.2018 06:15

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam