skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Društvo bibliotekarjev Maribor (DBM)

Društvo bibliotekarjev Maribor (DBM) je bilo ustanovljeno 15. 12. 1967 kot pravni naslednik leta 1950 ustanovljene podružnice Društva bibliotekarjev Slovenije v Mariboru. Deluje na območju upravnih enot Maribor, Lenart, Ormož, Pesnica, Ptuj, Ruše in Slovenska Bistrica.

Društvo sodeluje s področnimi društvi bibliotekarjev in z drugimi sorodnimi društvi v Republiki Sloveniji. Vključeno je v Zvezo bibliotekarskih društev Slovenije in Zvezo kulturnih društev Maribor. Sodeluje tudi s sorodnimi mednarodnimi društvi.

Namen Društva je izmenjavanje strokovnih izkušenj, povezovanje knjižničarjev, zavzemanje za profesionalno integriteto članov, pospeševanje razvoja knjižničarske stroke in dejavnosti ter utrjevanje njenega položaja v družbi. Člani se v okviru Društva srečujejo z namenom, da medsebojno sodelujejo, obravnavajo in razrešujejo strokovna vprašanja, ki so skupnega pomena, ter sodelujejo pri razvoju knjižničarske dejavnosti, knjižnic in osebnem razvoju poklicne poti.

Vir: Predstavitev društva. Maribor: Društvo bibliotekarjev. Pridobljeno 16. 4. 2018 s spletne strani: http://www.drustvo-bibliotekarjev.nevladna.org/nasa-dejavnost/

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Kategorije

Društvo

Telefon

02 23 52 100

Elektronski naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktne osebe

Mag. Branka Kerec

Datum objave

16.04.2018 08:53

Zadnja sprememba

10.09.2018 22:20

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam