Zemljevid  

Večer v družbi vrtnic

V četrtek, 17. maja 2018, ob 18. uri vabljeni v Goriško knjižnico Franceta Bevka Nova Gorica na Večer v družbi vrtnic in na predstavitev knjige Katje Kogej Sladki recepti z vrtnicami. Avtorica bo v sklopu večera v družbi vrtnic predstavila knjigo Sladki recepti z vrtnicami, ki sta jo izdali s hčerjo Vido Rojšek ob 70-letnici Nove Gorice kot poklon mestu vrtnic ob okroglem jubileju.

Preberi več

Dogodek bo potekal kot pogovor o vrtnicah, še posebej o blagodejnih in zdravilnih lastnostih vrtnic ter o vrtnicah v kuhinji. Spoznali bomo zdravilno rabo rožnega olja, rožne cvetne vode in drugih blagodejnih vrtničnih dobrot. Na ogled bodo vrtnične sestavine: rožno eterično olje, cvetna voda, cvetni lističi damaščanske vrtnice, pa tudi nekaj pokušine.

Katja Kogej je univ. dipl. etnologinja, predsednica Goriškega društva ljubiteljev vrtnic in vodja vsakoletnega festivala vrtnic v Novi Gorici.

Prijazno vabljeni!

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Večer v družbi vrtnic

Čas dogodka

četrtek, 17. maja 2018, ob 18. uri

Lokacija

Trg Edvarda Kardelja 4
5000 Nova Gorica

Datum objave

14.05.2018 09:57

Zadnja sprememba

14.05.2018 09:57

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam