skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Izšel je deveti letnik revije Ljubljana med nostalgijo in sanjami

Spoštovani uporabniki knjižnice, ljubiteljice in ljubitelji kulturne dediščine in zgodovine Ljubljane. Sporočamo, da je Mestna knjižnica Ljubljana izdala deveti letnik domoznanske revije Ljubljana med nostalgijo in sanjami. 

Deveti letnik revije je izšel v prenovljeni podobi. Odločitev, da združimo dve številki v eno, izhaja iz želje, da bralkam in bralcem ponudimo kakovostno branje v likovno osveženi obliki. Vsebinski koncept revije ostaja nespremenjen: zgodbe segajo v našo skupno zgodovino in obravnavajo pomembne ljubljanske dogodke, znamenite osebnosti in privlačno lokalno dedišči­no.

Tudi letošnja izdaja domoznanske revije prinaša vsebinsko raznolikost. Z njo si že od samega začetka prizadevamo zaobjeti najširše možne aspekte življenja v Ljubljani, njenega zgodovinskega razvo­ja ter raznolikost njenih kulturnih in naravnih spomenikov. Z množičnostjo zornih kotov promoviramo celostni pogled na naše mesto in tako uresničujemo smisel in namen domo­znanske dejavnosti, ki naj pokriva vsa področja človekovega ustvarjanja in vedenja na geografskem področju delovanja knjižnice.

Revijo lahko za štiri (4) evre kupite v vseh enotah Mestne knjižnice Ljubljane, v nekaterih enotah je možna tudi izposoja revije na dom. Izdajo publikacije je delno omogočila Mestna občina Ljubljana. 

Preberi več

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.