Zemljevid  

Dnevi zbiranja spominov »Izola nekoč«

Kakšna je bila Izola nekoč? Kakšen je bil običajni in praznični dan Izolanov v času naših dedkov in babic? Osebni in družinski spomini povedo ogromno, vendar se zelo hitro izgubijo ... Ohranimo jih zanamcem!

Preberi več

Delite z nami fotografije iz vašega starega družinskega albuma in tako sodelujte pri gradnji dragocenega pomnika kulturne dediščine našega mesta.
Album Izole namenjamo vašim osebnim spominom, shranjenim v družinskih albumih in na podstrešjih. Na to mesto lahko postavite predvsem digitalne kopije fotografij, lahko pa tudi kopije pisem, osebnih dokumentov in predmetov, ki jih želite prispevati v skupno zakladnico in jih tako deliti s someščani.
Album Izole je del Albuma Slovenije, ki se nahaja na domoznanskem regijskem portalu Kamra, v katerem sodelujejo slovenske splošne knjižnice. Dostopen je na svetovnem spletu na naslovu www.kamra.si.
Spomini so razvrščeni v tematske zbirke, ki opisujejo zelo različne vidike našega življenja, kot so modernizacija slovenskih domov, šolski dnevi, domača in kmečka opravila, praznovanja, naravne katastrofe, in prikazujejo resničnost našega vsakdanjika.
Vabimo vas na Dneve zbiranja spominov »Izola nekoč« v aprilu v Mestni knjižnici Izola. Fotografije bomo digitalizirali in jih vrnili, pričevanja pa zapisali ter jih postavili na portal Kamra v Album Slovenije, Album Izole.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Dnevi zbiranja spominov »Izola nekoč«

Čas dogodka

2017

Lokacija

Izola

Datum objave

20.04.2017 14:52

Zadnja sprememba

20.04.2017 14:52

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam