skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Iz fabrške kantine

Po drugi svetovni vojni so se v železarni vse bolj množično zaposlovale tudi ženske in doma ni bilo nikogar, ki bi kuhal. Fabrka se je morala prilagoditi novemu načinu življenja in poskrbeti za organizirano prehrano delavcev. Sindikat se je boril za boljšo prehrano, pereč problem pa je bilo točenje piva v kantinah.
Jedilnik
1. Kranjska klobasa, okisan fržov, pecivo
2. Makaronflajš, sezonska solata, pecivo
3. Na žlico: segedin ali vampi ali golaž, kruh, pecivo
4. Želodček s kašo, govnač, pecivo
5. Goveji srčki v omaki, pire krompir, sezonska solata
6. Tenstana jetrca, polenta, sezonska solata
7. Safalada ali pasja radost, krompirjeva solata, pecivo

Dokument

Prenesi dokument
Informacije o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2025 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.