Zemljevid  

Medobčinski knjižni kviz, 2002

Od leta 1995 do 2004  je v Mladinskem oddelku Knjižnice Ivana Potrča Ptuj v čast aprilskim knjižnim praznikom vsako leto potekal Medobčinski knjižni kviz, odmevno knjižno tekmovanje, v katero je bila vključena večina osnovnih šol s širšega ptujskega in ormoškega področja. Pripravljali in vodili sta ga knjižničarki Liljana Klemenčič in Melita Zmazek. Predfinalno tekmovanje je potekalo v pravljični sobi mladinskega oddelka, finale pa v studiu Radia Ptuj z neposrednim prenosom, kar je bilo za vse sodelujoče prijetno in poučn ...

Preberi več

Od leta 1995 do 2004  je v Mladinskem oddelku Knjižnice Ivana Potrča Ptuj v čast aprilskim knjižnim praznikom vsako leto potekal Medobčinski knjižni kviz, odmevno knjižno tekmovanje, v katero je bila vključena večina osnovnih šol s širšega ptujskega in ormoškega področja. Pripravljali in vodili sta ga knjižničarki Liljana Klemenčič in Melita Zmazek. Predfinalno tekmovanje je potekalo v pravljični sobi mladinskega oddelka, finale pa v studiu Radia Ptuj z neposrednim prenosom, kar je bilo za vse sodelujoče prijetno in poučno doživetje.

Na sliki: za nemoten potek kviza je skrbela tričlanska komisija: v letu 2002 so to bile (od leve proti desni): Nada Jurkovič, sodelavka Zgodovinskega arhiva Ptuj, ter knjižničarki Leonida Mesarič in Helena Kovačič Pižmoht.
Druga z desne proti levi sedi Melita Zmazek, avtorica strokovnega dela knjižnega kviza, ob njej je Andrej Frangež, ki je skrbel za tehnično podporo.

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj

Vir

Tednik, letn. 55, št. 17 (25.4.2002), str. 5

Čas

2002

Čas nastanka fotografije

2002

Ključne besede

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj, KULTURNE PRIREDITVE, KVIZI, mladinske knjižnice, Ptuj

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

Mladinski oddelek v Malem gradu (1994-2015)

Datum digitalizacije

29.05.2015 09:42

Datum objave

29.05.2015 11:42

Zadnja sprememba

22.08.2018 10:33

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam