skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Omake

Zgodovina omak je tesno povezana z zgodovino priprave mesa. Običajno so meso pekli na ražnju ali na plošči, zato je sok, ki ga je meso vsebovalo, izparel ali stekel na žerjavico. Meso se je navadno peklo predolgo, saj je le malo kuharjev in kuharic poznalo postopke za hitro pripravo mesa, ki so ohranjali tudi njegovo notranjo sočnost.

Preberi več

Fotogalerija

Informacije o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2025 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.