Ustvarjalno astronomsko društvo

združuje člane, ki jih zanima vesolje in astronomija. Preberi več
V svoje vrste vabijo vse, ki jih zanimajo različne dejavnosti, ki želijo vedeti več in delovati v družbi prijaznih članov, ki jih družijo skupni interesi. Udejstvovanje v društvu poleg veselja in izpolnjevanja želja prinaša še več: dostop do prave raziskovalne opreme, možnost sodelovanja pri zahtevnejših projektih in širjenje obzorij onkraj astronomije.

V UAD spodbujajo ustvarjalnost v strokah in vedah, ki so povezane z astronomijo: fizika, računalništvo,

Društvo se povezuje z drugimi astronomskimi društvi in krožki ter s svojimi izobraževalnimi projekti skrbi za boljšo prepoznavnost astronomije kot pomembne temeljne vede.

naravoslovje

Leja Borovnjak