Zemljevid
Katarini so najljubše okrogle lesene šatulje, ki jih v kuhinjah in v omaricah gospodinj le še redko zasledimo. V Društvo rokodelcev Moravške doline se je včlanila, ker povezuje ustvarjalce različnih področij. Preberi več
Glede na barve motiva, šatuljo pobarva in okrasi. Potem na izbrano mesto nalepi izrezan motiv. Za lepljenje motivov uporablja akrilni lak za zaščito lesa. Ko se lepo okrašena škatlica posuši, jo celo prelakira z istim akrilnim lakom in jo tako zaščiti, sicer lahko okras iz papirja sčasoma odstopi. Najraje ustvarja za izbrano osebo. Ob ustvarjanju razmišlja o tem, kakšne barve so obdarovani osebi všeč, katere rože so ji blizu, živali, kaj rada dela…Tako največ svojih izdelkov podari svojim bližnjim, prijateljicam in prijateljem ob rojstnih dnevih, vzgojiteljicam in učiteljicam svojih otrok.

LESENI IZDELKI, UNIKATNO OBLIKOVANJE