13. marca 1898 je Davorin Rovšek odprl podružnico fotoateljeja na Wolfovi ulici št. 6 (na vrtu ob Knafljevem prehodu med Wolfovo ulico in Slovensko cesto). Fotografski atelje Adèle je ob odprtju blagoslovil frančiškan p. Hugolin Sattner. Slovenec je zapisal, da je Rovškov atelje Adèle brez dvoma najlepši in najelegantnejši fotografski atelje v Ljubljani. Rovškov reklamni oglas je navajal: »Za poslovanje v filijalki sem preskrbel najsposobnejših močij, ki bodo mogle tudi ob moji nenavzočnosti vsem zahtevam odlično zadoščati. Atelje je elegantno opremljen z vsemi potrebnimi prostori. Na razpolago imam med drugim fino urejeno sobo za toaleto in dve čakalnici. Sploh sem se z upeljavo najnovejših izumov potrudil, da bode moja filijalka uspešno in v splošno zadovoljnost delovala na polju fotografske umetnosti.«

1. oktobra 1906 je podružnico Adèle zaprl. Istega leta je kupil hišo na Kolodvorski ulici 35.