Otroška rojstnodnevna zabava v Postojni 1975

V štirinadstropnem stanovanjskem bloku z 19 stanovanjskimi enotami. Blok je občina Postojna zgradila namensko za največje potrebe: spodnji dve nadstropji za že osivele borce, zgornji dve pa za še poskočne prosvetne delavce. Zbrani otroci so vsi »prosvetarski«. Bolj zadaj 4-M-ji, Martin, Mateja, Mojca, Miha, bolj spredaj Peter, ki je tisti dan upihnil tri svečke in najmanjši in najmlajši Benjaminček, ki mu je bilo očitno še vse novo.  Miza je pregrnjena s prazničnim prtom, vesele oči pa v pričakovanju nenadomestl ...

Preberi več

V štirinadstropnem stanovanjskem bloku z 19 stanovanjskimi enotami. Blok je občina Postojna zgradila namensko za največje potrebe: spodnji dve nadstropji za že osivele borce, zgornji dve pa za še poskočne prosvetne delavce. Zbrani otroci so vsi »prosvetarski«. Bolj zadaj 4-M-ji, Martin, Mateja, Mojca, Miha, bolj spredaj Peter, ki je tisti dan upihnil tri svečke in najmanjši in najmlajši Benjaminček, ki mu je bilo očitno še vse novo.  Miza je pregrnjena s prazničnim prtom, vesele oči pa v pričakovanju nenadomestljive torte. (sf)

Silvo Fatur

Silvo Fatur