Zemljevid  

Otroška rojstnodnevna zabava v Postojni 1975

V štirinadstropnem stanovanjskem bloku z 19 stanovanjskimi enotami. Blok je občina Postojna zgradila namensko za največje potrebe: spodnji dve nadstropji za že osivele borce, zgornji dve pa za še poskočne prosvetne delavce. Zbrani otroci so vsi »prosvetarski«. Bolj zadaj 4-M-ji, Martin, Mateja, Mojca, Miha, bolj spredaj Peter, ki je tisti dan upihnil tri svečke in najmanjši in najmlajši Benjaminček, ki mu je bilo očitno še vse novo.  Miza je pregrnjena s prazničnim prtom, vesele oči pa v pričakovanju nenadomestl ...

Preberi več

V štirinadstropnem stanovanjskem bloku z 19 stanovanjskimi enotami. Blok je občina Postojna zgradila namensko za največje potrebe: spodnji dve nadstropji za že osivele borce, zgornji dve pa za še poskočne prosvetne delavce. Zbrani otroci so vsi »prosvetarski«. Bolj zadaj 4-M-ji, Martin, Mateja, Mojca, Miha, bolj spredaj Peter, ki je tisti dan upihnil tri svečke in najmanjši in najmlajši Benjaminček, ki mu je bilo očitno še vse novo.  Miza je pregrnjena s prazničnim prtom, vesele oči pa v pričakovanju nenadomestljive torte. (sf)

Slika

Lokacija

Informacije

Avtor originalnega gradiva

Silvo Fatur

Čas, ki ga prikazuje slika

Pomlad 1975

Obdobje nastanka slike

Po 2. svetovni vojni

Osebe na fotografiji

Otroci

Ključne besede

otroška, torta

Datum objave

18.06.2017 09:57

Zadnja sprememba

19.06.2017 15:36

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam