Zemljevid  

Na sprehodu v Mestnem parku

Sprehodi po Mestnem parku so bili pogosti, pravzaprav so bili vsakodnevni. Včasih so se zaključili na igralih, včasih kje pri katerem od ribnikov, včasih že pri tistem, ki je bil in je še - čez cesto od domače hiše. Posenetek je nastal, ko se je mama navdušila za beleženje družinskih utrinkov z domačo kamero. Prav ob tem sprehodu pa se je hčerki na posnetku pridružila še neka druga deklica, hči znancev.  Očitno jeseni sta za okras posnetku vsaka pobrali en odpadli kostanjev list, ki jih je bilo naokrog v izobilju. Paviljon p ...

Preberi več

Sprehodi po Mestnem parku so bili pogosti, pravzaprav so bili vsakodnevni. Včasih so se zaključili na igralih, včasih kje pri katerem od ribnikov, včasih že pri tistem, ki je bil in je še - čez cesto od domače hiše.

Posenetek je nastal, ko se je mama navdušila za beleženje družinskih utrinkov z domačo kamero. Prav ob tem sprehodu pa se je hčerki na posnetku pridružila še neka druga deklica, hči znancev. 

Očitno jeseni sta za okras posnetku vsaka pobrali en odpadli kostanjev list, ki jih je bilo naokrog v izobilju. Paviljon pa je itak ultimativna kulisa. 

Slika

Lokacija

Informacije

Avtor originalnega gradiva

Marija Hederih

Čas, ki ga prikazuje slika

zgodnja 70-ta leta 20. stoletja

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Osebe na fotografiji

Nejka Hederih

Ključne besede

Mestni park, paviljon, otroci, paviljon, otroci

Datum objave

06.08.2019 19:46

Zadnja sprememba

06.08.2019 19:46

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam