4. f Gimnazije Celje (1964 - 1968) in 50. obletnica mature

Po zaključku mature smo šli z razredničarko prof. Nado Jug na enajst dnevni maturantski izlet z avtobusom v Avstrijo – Hailingeblut, Zell-am-See, Innsbruck, Švico – Zűrich, Lihtenštajn, Italijo – Milano, Gardsko jezero, Verono, Benetke in Trst.

Spodnja vrsta, profesorji:

Milan Čepin, Alenka Goričan, Ciril Murnik, Zvezdana Knez Šterbenc, Ivan Sambol, Nada Jug (razredničarka), Ivan Grobelnik (ravnatelj), Julka Marinič, Ivan Rebek, Gizela Zavadlal, Martin Silvester, Mojca Gorenjak (Pavlin) (predsednica razreda).

Druga vrsta:

Marta Kostanjšek (Lipuš), Edita Tavželj (Čebela), Sonja Cestnik (Zadnek), Darinka Ogradi,

Majda Fludernik (Bezlaj), Demetra Demetrovič (Čuden), Milica Kelc (Stegu), Vesna Cegnar (Kunej), Saša Rojnik (Pirc), Bronislava Senica (Cerovac), Irena Goričan (Benedičič),  Marta Šepetavc (Benedik), Alenka Goričan (Zgonik).

Tretja vrsta:

Dolinar Jelka (Fonda), Gros Alenka (Kranjc), Ložar Nika, Damjana Škrabl (Vilčnik), Karli Lipovec, Tomo Breznik, Miloš Žekar, Dušan Dobovičnik, Igor Lešnik, Bogdana Žigon, Marta Rozman (Perigoj), Dragica Plevčak (Penovski).

Zgornja vrsta:

Jože Ocvirk, Andrej Žnidaršič, Danilo Plevnik, Jože Sovinc, Dušan Tanko, Andrej Čuden, Hotimir Lesničar, Peter Karner, Jože Gabrovšek, Miran Hercog.

Pod fotografijo iz leta 1968 še fotografija 50. obletnice leta 2018.

Za ogled klikni na spodnjo fotografijo.