skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

PRODUKCIJA TV Krpan deluje od leta 2000. In kaj je Krpana iz svojih notranjskih krajev zaneslo na drug konec, v osrčje Slovenije? Zagotovo ne želja, da bi razkazoval svoje mišice, tako kot počne na različnih tekmovanjih za najmočnejšega Slovenca, tudi ne, da bi tovoril sol. Ima pa nekaj te dragocene reči v glavi, imel jo je izvorni Krpan, ki ga je oblast vedno poiskala takrat, ko ga je potrebovala in ima jo njegov medijski nadaljevalec.

Preberi več

To je tudi vodilo naše uredniške politike. Pokončno, po svoje, z zdravo kmečko pametjo, presojo, znanjem, predvsem pa občutkom za pošteno, četudi ostro besedo. Sodobne tehnologije so orodja, da laže delamo, da sploh lahko delamo te reči, da beseda, ton in slika pride do tebe, dragi gledalec. Na kolena pademo pred argumentom, zmoto, če se že zgodi, je treba popraviti nemudoma, najhitreje in po najkrajši poti.

 

V skoraj poldrugem desetletju smo posneli na stotine ur gradiva, oblikovali smo ga pa v nekaj sto ur zmontiranega, v obliki avtorskih televizijski oddaj različnih žanrov. Najmočnejši smo torej na področju televizijske in video produkcije. 

 

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Kategorije

Podjetje

Telefon

+38640 146 101

Elektronski naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktne osebe

Boža Herek

Datum objave

16.11.2016 11:52

Zadnja sprememba

16.11.2016 14:47

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam