Zemljevid  

Zakladnice - poletna domoznanska bralna značka

Splošne knjižnice pomurske regije z novim skupnim projektom stopamo proti novemu izzivu, ki smo ga poimenovali ZAKLADNICE.  Gre seveda za poletno domoznansko bralno značko za odrasle, pri kateri bomo brali čez poletje (21. junij - 22. september 2017) in spoznavali zaklade, ki so naša kulturna dediščina.

Preberi več

Splošne knjižnice pomurske regije hranimo bogate zaklade pisne kulturne dediščine in prav ta naša kulturna dediščina je tista, ki krepi lokalno identiteto. Da bi jo oživili in na privlačen način približali lokalni skupnosti kot tudi širše, smo se odločili za poletni domoznanski bralni projekt Zakladnice ... ker želimo z lokalno skupnostjo soustvarjati znanje o skupnem življenjskem oz. delovnem okolju, približati pomen lokalne zgodovine in promovirati kulturno dediščino, ki nas povezuje. K projektu smo vključili tudi naše Slovence v zamejstvu, saj želimo tudi na tovrsten način širiti in spodbujati bralno kulturo in bralno pismenost.

 

… ker so naše domače zgodbe, pričevanja in pesmi tiste,

ki nas navdajo s toplino in se nas  najbolj dotaknejo …      

 

K poletni domoznanski poletni bralni znački vabijo:

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota kot nosilka projekta, Knjižnica-Kulturni center Lendava, Splošna knjižnica Ljutomer in Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona.

Vse informacije so zbrane na priloženi zloženki kot tudi dostopne v omenjenih knjižnicah.

Vabljeni k spoznavanju naših Zakladnic!


         

Fotogalerija

Informacije

Naziv

Zakladnice - poletna domoznanska bralna značka

Kontaktna oseba

Klaudija Sedar

Kategorije

Drugo

Datum objave

16.06.2017 11:16

Zadnja sprememba

16.06.2017 11:16

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam