skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Vokalna skupina Doremi

Vabilo na predstavitev knjige o vokalni skupini Doremi in intervju z avtorjem Ivetom A. Staničem.

Preberi več

Knjižnica Kočevje vas  v torek, 3. decembra 2019, ob 19. uri  prijazno vabi v svoje prostore na predstavitev nove knjige  Iva Staniča: DOREMI .

Ive A. Stanič je bil uspešen glasbeni in šahovski pedagog, zborovodja in organizator kulturnih prireditev. Na osnovni šoli v Kočevju je že na začetku svoje službene kariere poleg običajnega šolskega dela vodil tudi pionirski in mladinski pevski zbor, Orffov inštrumentarij in vokalno skupino DOREMI. Kasneje ga je življenjska pot popeljala na različne kraje in delovna mesta, štiri leta je bil direktor Kulturnega centra Kočevje, kjer je skrbel za nemoteno delovanje knjižnice, kina in muzeja. Po upokojitvi je začel pisati knjige z zgodovinsko tematiko, ki jih je izdajal v samozaložbi. Publikacija Doremi je njegova dvanajsta knjiga. V njej je Ive skupaj s svojimi pevkami zbral spomine na delovanje vokalne skupine Doremi, ki je takrat med prvimi v Sloveniji že posegala po zahtevnejšem programu in učinkovito zapolnjevala potrebo po nastopih na različnih prireditvah v Kočevju in drugih krajih po Sloveniji.
 
Lepo vabljeni! Vstop prost!

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Naziv

Vokalna skupina Doremi

Čas dogodka

3. december 2019, ob 19. uri

Lokacija

Trg zbora odposlancev 26
1330 Kočevje

Datum objave

29.11.2019 11:49

Zadnja sprememba

29.11.2019 12:27

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam