skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Razstava Alenke Slavinec

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož vabi na razstavo Alenke Slavinec Zavedanje enosti. Fotografinja, producentka, komunikologinja, okoljevarstvenica in umetnica na svojstven način predstavlja esenco življenja in spremembe konceptov od znotraj in navzven, kot neke vrste vabilo in vstop v novo življenje po pandemiji Covid. Ali je to mogoče in ali smo to pripravljeni sprejeti, bomo presodili sami ob novem opusu fotografj, montaž, instalacij in avtorskega zvoka Alenke Slavinec.

V četrtek, 30. septembra 2021, ob 18. uri bo najprej v Mestnem kinu Ptuj projekcija filma Ljubezen v nas / Love in us Lipizzaner Horses by Alenka Slavinec, potem sledi ogled razstave v Miheličevi galeriji.

Dogodek bo popestril nastop mojstric zvokov Gaje Klas s kristalnimi posodami in Mie Frangeš z gongi. Iz Kanade se bo v živo javil poglavar Phil Lane, sledila bodo še druga presenečenja.

Razstava bo na ogled do 14. novembra 2021. Ogledate si jo lahko v skladu s priporočili NIJZ o preprečevanju širjenja koronavirusne bolezni covid-19.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Naziv

Razstava Alenke Slavinec

Čas dogodka

30. september 2021

Lokacija

Mestni kino Ptuj in Miheličeva galerija na Ptuju

Kategorije

Razstava

Datum objave

22.09.2021 10:18

Zadnja sprememba

22.09.2021 11:06

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam