skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Razstava 40 stopinj MePZ Bistrica ob Sotli

“Pevski zbor je temelj za vas, da ima lahko dober glas.” (Tonči Babič)

V štirih desetletjih se je spletlo tesnih prijateljskih vezi, ustvarilo prijetnih spominov, spisalo zgodb, ki nam vsem lepšajo življenje. Nekatere izmed njih smo v Knjižnici Šmarje pri Jelšah zbrali in posneli. Kratek video si boste lahko ogledali v Tednu ljubiteljske kulture, v soboto, 22. maja 2021, ob 20. uri, na YouTube kanalu Knjižnice Šmarje pri Jelšah, kjer bo ogled mogoč tudi po premieri.

Na YouTube kanalu Knjižnice Šmarje pri Jelšah pa si lahko ogledate tudi kratek video s povabilom, da se sprehodite po 40 stopinjah MePZ Bistrica ob Sotli http://bit.ly/KSPJ-40letMePZ_BoS_napovednik

Razstavo je postavil MePZ Bistrica ob Sotli v sodelovanju s Knjižnico Šmarje pri Jelšah – enota Bistrica ob Sotli in ob podpori Občine Bistrica ob Sotli ter podjetja DS Smith iz Brestanice.

Vabljeni v prostore krajevne knjižnice Bistrica ob Sotli, kjer si lahko v času uradnih ur knjižnice ali po vnaprej dogovorjenem terminu ogledate razstavo. Seveda v skladu z aktualnimi navodili in priporočili NIJZ ter skladno z zakonodajo.

Razstava bo odprta vse do 8. oktobra 2021.

 

Preberi več

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.