skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Prov hudo / ja, fajn / cool / ful kul

Gledališki studio Ptuj vas vabi na ogled predstave PROV HUDO / JA, FAJN / COOL / FUL KUL in zaključek štiridesetletnega dela režiserke Branke Bezeljak na področju gledališke pedagogike.

Letošnjo produkcijo so pripravili mladi od 13. do 16. leta starosti, ki so obiskovali delavnice na 1. 3. in 4. stopnji gledališke šole. Uprizorili so igro za mladino Dragice Potočnjak Prov hudo / ja, fajn / cool / fulkul. 
V predstavi se srečajo najrazličnejše najstniške tegobe. Ko si star trinajst let, je prav vse zapleteno. Vse ti gre na živce – mama, ki ne govori z očetom; oče, ki ima novo, ki ima pamža in ta ti gre še bolj na živce. Ker nikoli ne veš, ali imaš tisto majico pri očetu ali baletne copate pri mami, ti gre tudi to na živce. Sošolci opazijo, da ti vsi doma gredo na živce in absolutno ti gredo na živce še oni. In povrhu vsega si še punca!  Ja, res »fajn«. Itak brez problema pobegneš od doma. Mami rečeš, da si pri očetu, in očetu rečeš, da si pri mami – stara fora. Potem lahko brezskrbno zaživiš na ulici…

Premiera se je odvila 19. marca 2017 ob 18. uri v Stari steklarski delavnici na Ptuju, ponovitve pa bodo:

v torek, 21. marca 2017, ob 19. uri in
v sredo, 22. marca 2017, ob 19. uri.

Vljudno vabljeni!

 

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.