Predstavitev knjige Milana Nardina Nova Gorica : sožitje nasmehov

V petek, 6. oktobra 2017, ob 18. uri bo v Goriški knjižnici Franceta Bevka Nova Gorica predstavitev knjige Milana Nardina Nova Gorica : sožitje nasmehov = convivenza dei sorrisi.

Preberi več

Predstavili jo bodo avtor in fotografa, Rajko Bizjak in Jure Batagelj, v sodelovanju s posamezniki, ki so v knjigi prispevali svoj nasmeh ter videnje in doživljanje našega mesta. Monografija je dvojezična. V italijanščino jo je prevedel Matej Prando.

Monografija Nova Gorica : sožitje nasmehov, ni samo ena od mnogih, ki so v zadnjih letih nastale prav zato, da prostor pod Sabotinom predstavijo kot mesto prijaznih, nasmejanih in optimističnih ljudi, posameznikov, ki si želijo svojo vizijo in kvaliteto združiti, ter skupaj z ostalimi prebivalci ljubkega cvetočega mesteca ustvariti prepoznavno in tako domačinom kot tujcem všečno mesto ...

Avtor Milan Nardin ter fotografa, Rajko Bizjak in Jure Batagelj, so v njej skušali v soskladju besed in fotografij, predstaviti tisto, kar si želijo izraziti vsi prebivalci »mesta ob cvetočih vrtnicah« - da skupaj zmoremo več ter, da je naše mesto stičišče vsega, kar pravzaprav smo.

Dogodek je uvrščen v sklop prireditev ob 70-letnici Nove Gorice.

Vabljeni.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Predstavitev knjige Milana Nardina Nova Gorica : sožitje nasmehov

Čas dogodka

06. 10. 2017, 18:00

Lokacija

Trg Edvarda Kardelja 4
5000 Nova Gorica

Datum objave

06.10.2017 07:46

Zadnja sprememba

06.10.2017 07:46
Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam