Zemljevid  

Predstavitev knjige Milana Nardina Nova Gorica : sožitje nasmehov

V petek, 6. oktobra 2017, ob 18. uri bo v Goriški knjižnici Franceta Bevka Nova Gorica predstavitev knjige Milana Nardina Nova Gorica : sožitje nasmehov = convivenza dei sorrisi.

Preberi več

Predstavili jo bodo avtor in fotografa, Rajko Bizjak in Jure Batagelj, v sodelovanju s posamezniki, ki so v knjigi prispevali svoj nasmeh ter videnje in doživljanje našega mesta. Monografija je dvojezična. V italijanščino jo je prevedel Matej Prando.

Monografija Nova Gorica : sožitje nasmehov, ni samo ena od mnogih, ki so v zadnjih letih nastale prav zato, da prostor pod Sabotinom predstavijo kot mesto prijaznih, nasmejanih in optimističnih ljudi, posameznikov, ki si želijo svojo vizijo in kvaliteto združiti, ter skupaj z ostalimi prebivalci ljubkega cvetočega mesteca ustvariti prepoznavno in tako domačinom kot tujcem všečno mesto ...

Avtor Milan Nardin ter fotografa, Rajko Bizjak in Jure Batagelj, so v njej skušali v soskladju besed in fotografij, predstaviti tisto, kar si želijo izraziti vsi prebivalci »mesta ob cvetočih vrtnicah« - da skupaj zmoremo več ter, da je naše mesto stičišče vsega, kar pravzaprav smo.

Dogodek je uvrščen v sklop prireditev ob 70-letnici Nove Gorice.

Vabljeni.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Predstavitev knjige Milana Nardina Nova Gorica : sožitje nasmehov

Čas dogodka

06. 10. 2017, 18:00

Lokacija

Trg Edvarda Kardelja 4
5000 Nova Gorica

Datum objave

06.10.2017 07:46

Zadnja sprememba

06.10.2017 07:46

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam