Zemljevid  

Predstavitev knjige Alje Furlan Tisti krožniki/Quei piatti

V sredo, 18. aprila 2018, ob 18. uri vabljeni v Goriško knjižnico Franceta Bevka Nova Gorica na predstavitev knjige Alje Furlan Tisti krožniki/Quei piatti. 

Dvojezično knjigo, ki je pravzaprav pesem, je ilustrirala avtorica sama. Program bodo obogatili učenci Glasbene šole Nova Gorica.

Dogodek bo pri klavirju. Vabljeni.

Preberi več

»Drzen pogum in veliko pesniškega daru potrebuje tisti, ki dandanes v pesem kot enega izmed glavnih motivov vključi prav letne čase. Pesem Tisti krožniki Alje Furlan premore oboje: zvrhan krožnik drznosti in daru. Na izrazito postmoderen način se zaveda, da v sedanjem času, ki se zateka celo v reciklažo reciklaže, lahko najdemo novo le, če si (pre)drznemo v morju obrabljenih motiv iti do dna – le v najbolj cenenem se še lahko skriva dragoceno, v najbolj obrabljenem novo, v najbolj izmišljenem resnično, v najbolj statičnem dinamično, v najbolj plehkem globoko.« (Klemen Lah)

Trst, zavit v črne plašče in svetlo krzno. S klobuki in čepicami, mrzlim morjem, okrašenimi smrekami, kavo, čokolado, krhkim vetrcem. (založnik o knjigi)

 

Predstavitev je uvrščena v sklop prireditev Goriški dnevi knjige. Program vseh prireditev lahko ogledate v zgibanki.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Predstavitev knjige Alje Furlan Tisti krožniki/Quei piatti

Čas dogodka

18. 4. 2018, ob 18. uri

Lokacija

Trg Edvarda Kardelja 4
5000 Nova Gorica

Datum objave

16.04.2018 10:00

Zadnja sprememba

16.04.2018 10:00

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam