Zemljevid  

Posvet Pis(a)na kulturna dediščina

Vabimo vas na posvet Pis(a)na kulturna dediščina, ki bo potekal  v petek, 1. decembra 2017,  v Levstikovi dvorani Osrednje knjižnice Celje.

Posvet organizirata Osrednja knjižnica Celje in Društvo bibliotekarjev Celje z namenom osvetliti problematiko pisne kulturne dediščine v knjižnicah, opozoriti na nedorečeno zakonodajo v zvezi z varovanjem kulturne dediščine v slovenskih knjižnicah, na zapleten in dolgotrajen postopek razglasitve kulturnega spomenika ter neprepoznavnost in nerazumevanje arhivske oziroma muzealske vloge knjižnic.

Preberi več

Na posvetu bodo s svojimi prispevki sodelovali priznani slovenski strokovnjaki s področja varovanja kulturne dediščine.

Prijave zbiramo na spletni povezavi: https://www.knjiznica-celje.si/prijava-na-dogodek  do vključno 17. novembra 2017.

Kotizacija znaša 60 €, za člane Društva bibliotekarjev Celje pa 50 €. Aktivni udeleženci posveta so oproščeni plačila kotizacije.

Kotizacija vključuje: udeležbo na posvetu, zbornik in kosilo. Po prijavi boste na vpisan elektronski naslov prejeli informacije za plačilo računa. E-račune bo Osrednja knjižnica Celje izstavila po končanem posvetu.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani: www.knjiznica-celje.si. Preliminarni program pa se nahaja na povezavi https://www.knjiznica-celje.si/poudarjeno/2-nekategorizirano/204-program

Vljudno vabljeni k prijavi.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Posvet Pis(a)na kulturna dediščina

Čas dogodka

1. december 2017

Lokacija

Osrednja knjižnica Celje, Muzejski trg 1 a, 3000 Celje

Kontaktna oseba

Andreja Videc

Datum objave

14.11.2017 05:29

Zadnja sprememba

14.11.2017 05:39

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam