Posvet Pis(a)na kulturna dediščina

Vabimo vas na posvet Pis(a)na kulturna dediščina, ki bo potekal  v petek, 1. decembra 2017,  v Levstikovi dvorani Osrednje knjižnice Celje.

Posvet organizirata Osrednja knjižnica Celje in Društvo bibliotekarjev Celje z namenom osvetliti problematiko pisne kulturne dediščine v knjižnicah, opozoriti na nedorečeno zakonodajo v zvezi z varovanjem kulturne dediščine v slovenskih knjižnicah, na zapleten in dolgotrajen postopek razglasitve kulturnega spomenika ter neprepoznavnost in nerazumevanje arhivske oziroma muzealske vloge knjižnic.

Preberi več

Na posvetu bodo s svojimi prispevki sodelovali priznani slovenski strokovnjaki s področja varovanja kulturne dediščine.

Prijave zbiramo na spletni povezavi: https://www.knjiznica-celje.si/prijava-na-dogodek  do vključno 17. novembra 2017.

Kotizacija znaša 60 €, za člane Društva bibliotekarjev Celje pa 50 €. Aktivni udeleženci posveta so oproščeni plačila kotizacije.

Kotizacija vključuje: udeležbo na posvetu, zbornik in kosilo. Po prijavi boste na vpisan elektronski naslov prejeli informacije za plačilo računa. E-račune bo Osrednja knjižnica Celje izstavila po končanem posvetu.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani: www.knjiznica-celje.si. Preliminarni program pa se nahaja na povezavi https://www.knjiznica-celje.si/poudarjeno/2-nekategorizirano/204-program

Vljudno vabljeni k prijavi.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Posvet Pis(a)na kulturna dediščina

Čas dogodka

1. december 2017

Lokacija

Osrednja knjižnica Celje, Muzejski trg 1 a, 3000 Celje

Kontaktna oseba

Andreja Videc

Datum objave

14.11.2017 05:29

Zadnja sprememba

14.11.2017 05:39
Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam