skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Poglej v muzej

Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož v začetku počitnic pripravlja zabavno in poučno raziskovanje, ustvarjanje ter druženje za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole. Na štiridnevnih počitniških delavnicah »POGLEJ V MUZEJ« si boste ogledali muzejske razstave, raziskovali Ptujski grad, poslušali zgodbe, se igrali in ustvarjali z različnimi materiali. Delavnice bodo potekale na Ptujskem gradu od 7. do 10. julija 2020, od 10. do 13. ure. Delavnice so plačljive. Izvedene bodo, če bo dovolj prijav. Več o programu na povezavi: https://pmpo.si/wp-content/uploads/2020/06/program-za-splet-2.pdf

______________________________________________________

Na Ptujskem gradu bo med počitnicami cvetel tudi MUZEJSKI VRTIČEK, kjer namesto rož rastejo sproščenost, ustvarjalnost in domišljija. Preizkusili se boste v hoji s hoduljami, se fotografirali kot vitezi, prosto tekali, se igrali in ustvarjali. Muzejski vrtiček je namenjen družinam z otroki, starimi več kot 5 let, in je brezplačen. Potekal bo ob sobotah4., 11. in 18. julija ter 1. avgusta 2020, vselej od 10. do 16. ure.

_____________________________________________________

Počitniške dejavnosti bodo potekale tudi v ormoški enoti muzeja. V času poletnih počitnic, vsak torek od 9. do 11. ure, vabimo otroke v ORMOŠKI GRAJSKI KINO, ki deluje v prvem nadstropju gradu Ormož, na brezplačne počitniške kino predstave za otroke.

 

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.