skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Odprtje Knjižnice semen z Mišo Pušenjak

V Goriško knjižnico Franceta Bevka Nova Gorica prihaja čisto nova vsebina, mogoče malo nepričakovana, a gotovo dobrodošla.

V ponedeljek, 2. marca 2020, vabimo na odprtje Knjižnice semen z zanimivim programom.

Preberi več

Od 13. do 17. ure bomo zbirali semena, jih vnašali v bazo in vam obenem predstavili aplikacijo, s pomočjo katere si boste semena izposojali sami. Vabljeni, da tudi vi podarite domače seme kulturnih rastlin, ki jih skrbno hranite doma. Dogodek se bo odvijal v 1. nadstropju knjižnice pred Časopisnim oddelkom pri namenski omari za semena.

Semena bodo na voljo za izposojo od torka, 3. marca, naprej.

Ob 17. uri bomo gostili avtorico številnih knjig, kmetijsko svetovalko in specialistko za zelenjadarstvo, Mišo Pušenjak, ki za nas pripravlja predavanje z naslovom Pridelovanje semena zahteva dodatno znanje. Srečanje bo v dvorani knjižnice.

In še ugodnost: vse, ki se bodo vključili v Knjižnico semen, bomo v letu 2020 oprostili plačila članarine v Goriški knjižnici.

Pridite, darujte, preverite, kaj imamo na voljo za sejanje, in se nam pridružite v krogotoku Knjižnice semen!

Pa še to: gotovo smo vzbudili vaše zanimanje, zato smo o njej že pripravili nekaj vsebin, ki jih bomo seveda še dopolnili in nadgradili. A za začetek bo: na spletni strani knjižnice je dobila stalno podstran v meniju Za uporabnike / Knjižnica semen oz. na tej povezavi.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Naziv

Odprtje Knjižnice semen z Mišo Pušenjak

Čas dogodka

ponedeljek, 2. marec 2020, 13:00-17:00 in 17:00

Lokacija

Trg Edvarda Kardelja 4
5000 Nova Gorica

Datum objave

27.02.2020 06:35

Zadnja sprememba

27.02.2020 06:35

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam