skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Nocoj je ena luštna noč

Zveza Možnar Laško vabi v soboto, 6. 7. 2019, ob 19. uri na prireditev Nocoj je ena luštna noč, ki bo v sklopu dogodkov prireditve Festival vse v živo na laškem občinskem dvorišču od petka do nedelje. 

Torej, v soboto, 6. julija, ob 19. uri bo v Laškem začela ena luštna noč! Takšna, kot so včasih bile….ko še ni bilo akreditacij, flajerjev, lajkov, sajderjev, kraftpirov, erlibrdov…
 
 
Preberi več
Ko se bomo po vročem dnevu odpočili v senci občinskega šotora, ob pivu in dobri družbi. Likovniki bodo slikali in odprli na ogled svojo Galerijo (kletni prostori Glasbene šole), Šmiklavčani, Ofirovci, Šentlenartčani in Šentrupertčani (ko bodo z mlačvo končali), bodo zapeli, Vaška godba in Godba Laško bosta zaigrali, Konjerejci z Vrha bodo barantali, Sedraški knapi bodo koln v hunt metali (mi pa pomagali), Trobndolčani bodo koruzo lušl in zelišča prodajal, Jurkloštrčani in Šmiklavčani pripravljajo igro, pa strelci iz Male Breze tudi, še pičkurin bo prišel in rokodelci tudi, Tančevi muzikanti pa bodo za ohcet, ki bo drugi teden vadili. Za sladkosnede pa bodo poskrbeli Laški čebelarji.
 
Se vidimo v soboto!

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Naziv

Nocoj je ena luštna noč

Čas dogodka

6. julija 2019 ob 19. uri

Lokacija

Mestna ulica 2, Laško

Kontaktna oseba

Urška Knez

Datum objave

05.07.2019 11:29

Zadnja sprememba

05.07.2019 14:23

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam