skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Natečaj Zgodbe mojega kraja 2021

Mestna knjižnica Ljubljana v sodelovanju s knjižnicami Osrednjeslovenske regije razpisuje natečaj za najboljšo zgodbo z naslovom Zgodbe mojega kraja: spomini na šolske dni, ki bo potekal od 1. aprila do 1. septembra 2021

Preberi več

Če ste dopolnili 60 let in radi pišete, vas vabimo, da nam do 1. septembra 2021 pošljete kratko, resnično zgodbo povezano s spomini na šolske dni v vašem kraju ali drugod po Sloveniji. Morda se spominjate sami ali pa je vašo pozornost vzbudila zanimiva pripoved, stare fotografije, zapiski. Zaželeno je, da priložite tudi kakšno fotografijo, povezano z zgodbo, ni pa pogoj za sodelovanje. Sodelujete lahko le z eno zgodbo, ki naj bo napisana v slovenskem jeziku in naj ne presega 1.600 besed. Oddate jo lahko tipkano ali v elektronski obliki. Zgodbe pošljite po pošti na naslov Mestna knjižnica Ljubljana, Kersnikova 2, 1000 Ljubljana, s pripisom »za natečaj Zgodbe mojega kraja« ali po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ter hkrati posredujte ime in priimek avtorja zgodbe, leto rojstva, stalni naslov, morebitni e-naslov in telefonsko številko. Prispevke bo v septembru 2021 ocenjevala žirija in izbrala deset najboljših, ki bodo nagrajeni in objavljeni na spletni strani Mestne knjižnice Ljubljana (www.mklj.si) in na portalu digitalizirane kulturne dediščine slovenskih pokrajin Kamra (www.kamra.si). Prva tri najboljša dela bodo posebej nagrajena:

  1. nagrada: bon za voden ogled Po poti Cankarjeve mladosti na Vrhniki
  2. nagrada: letna karta za obisk Živalskega vrta Ljubljana
  3. nagrada: 2 vstopnici za obisk Arboretuma Volčji Potok

Preostalih sedem nagrajencev bo prejelo paket naravne kozmetike, ki ga podarja Odgovorna trgovina Natura.

Pravila in pogoje sodelovanja boste našli na spletni strani Mestne Knjižnice Ljubljana www.mklj.si ter na promocijskih letakih za natečaj. Za dodatne informacije pokličite na 01 308 51 75 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Natečaj so podprli: Arboretum Volčji Potok, Odgovorna trgovina Natura, Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika, Živalski vrt Ljubljana.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Naziv

Natečaj Zgodbe mojega kraja 2021

Čas dogodka

1. april - 1. september 2021

Lokacija

Mestna knjižnica Ljubljana

Kontaktna oseba

Anja Frković Tršan

Datum objave

01.04.2021 21:02

Zadnja sprememba

01.04.2021 21:02

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam