skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Naprej v preteklost

 

Slovenski muzeji in galerije so v času epidemije koronavirusa svojo dejavnost preselili na splet, a njihovo osnovno poslanstvo še naprej ostaja oseben stik obiskovalca z dediščino. V času med 17. in 23. avgustom 2020 organizirajo vseslovensko akcijo NAPREJ V PRETEKLOST, v okviru katere bodo na spletu, družbenih omrežjih in v muzejih pripravili številne predstavitve svojega dela. 

Akciji se pridružuje tudi Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož, ki v četrtek, 20. avgusta 2020, ob 10. uri vabi na Ptujski grad, na javno vodstvo po grajskih zbirkah. Vodstvo je namenjeno odraslim obiskovalcem in je v sklopu akcije brezplačno. Udeleženci plačajo znižano ceno vstopnine 3,00 EUR na osebo. Število udeležencev je omejeno, obvezna je prijava na naslov: ptujski.grad@pmpo.si

V sklopu akcije bodo na Facebooku in Instagramu pod ključnikom #naprejvpreteklost objavljene zanimivosti o muzeju. Obiskovalcem so na voljo tudi videoposnetki na muzejskem Youtube kanalu, virtualne vsebine na muzejski spletni strani ter ogled muzejskih e-publikacij.

Družine z otroki vabijo tudi na delavnico na temo antične Petovione, ki jo bodo izvajali od 21. do 23. avgusta 2020 v Otroškem taboru na Rimskih igrah.

.

Fotogalerija

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2024 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.