Zemljevid  

Literarni večer z Bino Štampe Žmavc

Knjižnica Brežice vas vljudno vabi na literarni večer in hkrati uradni zaključek letošnje sezone projekta Posavci beremo skupaj z Bino Štampe Žmavc v četrtek, 23. novembra 2017, ob 18. uri v Dvorani Savice Zorko (Knjižnica Brežice).

Preberi več

Pisateljica, pesnica, režiserka in prevajalka branje opiše kot potovanje na barkah besed prek tišine – molčiš in poslušaš čenčanje daljav in sveta iz bližine.

Je avtorica z veliko ustvarjalsko domišljijo in izraznim mojstrstvom. Njen literarni opus je izredno pester in obsežen. Piše za vse. Navdih pa črpa od oziroma iz … vsepovsod.

Na ogled bodo tudi reprodukcije nagrajenih ilustracij Alenke Sottler, objavljenih v pesniški zbirki Pesem za liro gostujoče avtorice Bine Štampe Žmavc.

Dogodek je namenjen širši javnosti in ga pripravljamo v sodelovanju z Založbo Pivec, ki bo na dogodku poskrbela za prodajo gostjinih in nekaterih drugih knjig po znižanih cenah.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Literarni večer z Bino Štampe Žmavc

Čas dogodka

23. november 2017

Lokacija

Knjižnica Brežice, Trg Jožeta Toporišiča 1, 8250 Brežice

Kontaktna oseba

Mateja Kus

Datum objave

14.11.2017 13:01

Zadnja sprememba

14.11.2017 13:01

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam