Literarni večer z Bino Štampe Žmavc

Knjižnica Brežice vas vljudno vabi na literarni večer in hkrati uradni zaključek letošnje sezone projekta Posavci beremo skupaj z Bino Štampe Žmavc v četrtek, 23. novembra 2017, ob 18. uri v Dvorani Savice Zorko (Knjižnica Brežice).

Preberi več

Pisateljica, pesnica, režiserka in prevajalka branje opiše kot potovanje na barkah besed prek tišine – molčiš in poslušaš čenčanje daljav in sveta iz bližine.

Je avtorica z veliko ustvarjalsko domišljijo in izraznim mojstrstvom. Njen literarni opus je izredno pester in obsežen. Piše za vse. Navdih pa črpa od oziroma iz … vsepovsod.

Na ogled bodo tudi reprodukcije nagrajenih ilustracij Alenke Sottler, objavljenih v pesniški zbirki Pesem za liro gostujoče avtorice Bine Štampe Žmavc.

Dogodek je namenjen širši javnosti in ga pripravljamo v sodelovanju z Založbo Pivec, ki bo na dogodku poskrbela za prodajo gostjinih in nekaterih drugih knjig po znižanih cenah.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Literarni večer z Bino Štampe Žmavc

Čas dogodka

23. november 2017

Lokacija

Knjižnica Brežice, Trg Jožeta Toporišiča 1, 8250 Brežice

Kontaktna oseba

Mateja Kus

Datum objave

14.11.2017 13:01

Zadnja sprememba

14.11.2017 13:01
Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam