Zemljevid  

Fotografska razstava IGRA Z OGNJEM

Železarski muzej Štore vabi na odprtje fotografske razstave Foto kluba ŠTORE STEEL Igra z ognjem v petek, 13.decembra 2019, ob 19. uri.

Litje jekla: ogenj, visoke temperature, možnost eksplozij, lepota iskrečih snopov vroče svetlobe, nevarnost. Jekleni konjički: hitrost, adrenalin, veter v laseh, nevarnost. Skupni imenovalec razstave je igra z ognjem. Enkrat je ogenj metaforičen, navidezno, ko sedemo na jeklenega konjička in zdrvimo skozi ovinke v neznano. Drugič je ogenj resničen, ko teče staljeno jeklo v železarni mimo nas iz peči in se pretvarja v jeklene palice. Oboje je lahko nevarno, če nisi strokovnjak, vožnja z motorjem in predelava jekla. Potrebno je poznati pasti, znamenja, treba je imeti izkušnje. Ogenj in hitrost predstavljata nevarnost. Nevarnost dviguje adrenalin. A nekaterim je to igra, igra s pomočjo katere se počutijo živi. Vendar, če se želiš igrati z nevarnostjo, ognjem, se moraš znati igrati, da se ne opečeš...

 

Preberi več

Razstava bo na ogled do 30. januarja 2020, od ponedeljka do petka od 10. do 13. ure, ob sredah do 17. ure. Zunaj odpiralnega časa je ogled mogoč po predhodni najavi na tel. št.: 03 425 88 06 ali e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oziroma www.zelezarski-muzej.si.

Fotogalerija

Lokacija

Informacije

Naziv

Fotografska razstava IGRA Z OGNJEM

Čas dogodka

V petek, 13.decembra 2019, ob 19. uri

Lokacija

Teharje 11, 3221 Teharje

Kontaktna oseba

Slavica Glavan

Kategorije

Razstava

Datum objave

13.12.2019 12:11

Zadnja sprememba

13.12.2019 13:57

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam