Zemljevid  

5. Trdinov literarni pohod na Gorjance

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto v sodelovanju z Gradsko knjižnico »Ivan Goran Kovačić« iz Karlovca, Ljudsko knjižnico Metlika, Mestno občino Novo mesto ter slovenskimi in hrvaškimi planinskimi društvi organizira že 5. Trdinov literarni pohod na Gorjance.

Tokrat se bomo proti vrhu Gorjancev odpravili s hrvaške strani. Izhodišče pohoda bo planinski dom v Sekulićih (Hrvaška), od koder se bomo odpravili proti vrhu Gorjancev, pri čemer bomo literarno dediščino Janeza Trdine povezovali s spoznavanjem bogate kulturne in naravne dediščine Žumberka.

 

Preberi več

Poskrbljeno bo za avtobusni prevoz, program, topli obrok, prigrizek in vodo med potjo. Poleg dobre volje in osebnega dokumenta sta potrebni še dobra telesna pripravljenost in ustrezna pohodna oprema.

Odhod avtobusa je ob 7.00 izpred Osnovne šole Bršljin. 
Predvideni povratek v Novo mesto je ob 17.00.

Vsem, ki ste se prijavili na prvi predvideni termin pohoda (1. junij), sporočamo, da se je potrebno na pohod ponovno prijaviti. Prijave zbiramo do četrtka, 4. julija 2019

Informacije in prijave do četrtka, 4. julija 2019, na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali tel. št. 07/393 46 83.

Zaželeni prostovoljni prispevki.

Fotogalerija

Informacije

Naziv

5. Trdinov literarni pohod na Gorjance

Čas dogodka

Sobota, 6. julij 2019

Kontaktna oseba

Bojana Medle

Datum objave

03.07.2019 11:39

Zadnja sprememba

03.07.2019 11:39

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam