skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Suh vratnik

Fotografija prikazuje suh vratnik. Nekatere delavske družine so celo redile prašiča, večina pa je za ozimnico v času kolin kupila svinjsko polovico. Takrat se je jedla sveža svinjina, večino mesa pa so obdelali, da se ni takoj pokvarilo. Sušili so tako kose mesa kot klobase. Hranili so ga za posebne, praznične dni, le redko pa se je pojavilo na običajnem jedilniku.

Slika

Informacije o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2025 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.