skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Sodelujoči na okrogli mizi

Na vprašanja vinogradnikov so poskušali odgovoriti in predstaviti vinogradniško dejavnost in pridelavo kakovostnih vin doc. dr. Mojmir Wondra z Biotehniške fakultete v Ljubljani, Andrej Bajuk s Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto in Gregor Repovž, ki je že pridelano vino primerno spojil z odlično hrano, ki jo pripravljajo v njihovi gostilni Repovž. Predsednik Društva vinogradnikov Mirna Franc Jevnikar je predstavil delovanje lokalnega vinogradniškega društva in izpostavil letošnjo prav posebno letino, ki je posledica težavnih vremenskih razmer, zato so bili nasveti o predelavi grozdja za vinogradnike še posebej dobrodošli. Večer je spretno vodil Slavko Podboj, ki je od sogovornikov poskušal izvedeti kar največ koristnih nasvetov kako iz grozdja precej slabe kakovosti pridelati vino, ki se bo po kakovosti vsaj približalo prejšnjim letnikom, ki so bili nekateri še posebej dobri.

Slika

Informacije o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki se hranijo v vašem spletnem brskalniku, v njih so shranjeni podatki o izbrani regiji, služijo za vodenje sej uporabnikov in podobno. Poleg tega nam omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Preko zavihkov na levi strani lahko nastavite vse vaše nastavitve piškotkov na teh straneh.

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije
Kategorije

Izbira pokrajine


2008 - 2025 © Portal KAMRA, Izdelava: TrueCAD d.o.o.