Zemljevid  

Zaključek Pikine bralne značke 2014 - vabilo

  Pikina bralna značka je ime dobila po nagajivi in priljubljeni deklici Piki Nogavički, junakinji del švedske avtorice Astrid Lindgren. Projekt katerega osnovni cilj je vzgojiti bralca, ki bo vedno rad bral, ima petdesetletno tradicijo, s slovensko pa so leta 2011 začeli v Knjižnici Velenje, kjer ima tudi svoj festival. Leta 2012/13 se je v okviru Evropske prestolnice kulture velenjski knjižnici pri izvajanju projekta pridružilo še šest knjižnic: Knjižnica Ivana Potrča Ptuj, Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota, Knji ...

Preberi več

 

Pikina bralna značka je ime dobila po nagajivi in priljubljeni deklici Piki Nogavički, junakinji del švedske avtorice Astrid Lindgren. Projekt katerega osnovni cilj je vzgojiti bralca, ki bo vedno rad bral, ima petdesetletno tradicijo, s slovensko pa so leta 2011 začeli v Knjižnici Velenje, kjer ima tudi svoj festival. Leta 2012/13 se je v okviru Evropske prestolnice kulture velenjski knjižnici pri izvajanju projekta pridružilo še šest knjižnic: Knjižnica Ivana Potrča Ptuj, Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota, Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto, Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec, Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož in Mariborska knjižnica. Že v šolskem letu 2013/14 je potekala v vseh naštetih knjižnicah, razen v Knjižnici Mirana Jarca Novo mesto, z njo pa nadaljujemo tudi v letu 2014/15.

Pikina bralna značka je namenjena obiskovalcem knjižnice v starosti od 1. do 6. razreda osnovne šole. Začne se s šolskim letom s Pikinim festivalom v septembru in se konča naslednje leto, spet septembra s Pikinim festivalom.

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Status avtorskih pravic

licenca CC BY-NC

Avtorske pravice

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj

Čas

2014

Čas nastanka fotografije

2014

Ključne besede

BRALNE ZNAČKE, Knjižnica Ivana Potrča Ptuj, mladinske knjižnice, Ptuj

Odnos

Je del fotodokumentacije Knjižnice Ivana potrča Ptuj

Digitalne zbirke, ki vsebujejo ta multimedijski element

Mladinski oddelek v Malem gradu (1994-2015)

Datum digitalizacije

29.05.2015 10:24

Datum objave

29.05.2015 12:24

Zadnja sprememba

22.08.2018 10:31

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam